dtHome = Forside
dtRootHome = Forside

dtRoot = Sundhedsekspressen
  •  
   
Nyheder
Om Sundhedsekspressen
Lene Sjöberg og Else-Marie Lønvig er partnere og driver Sundhedsekspressen ApS. Fælles for Lønvig & Sjöberg er at de har en smittende energi ud over det sædvanlige, og at de oprigtigt brænder for at hjælpe andre til at gøre en forskel. Sådan har det været siden 2006 og sådan bliver det ved med at være....

 

Else-Marie Lønvig

Adm. direktør

Else-Marie er sygeplejerske og sundhedsplejerske. Hun er certificeret træner i motivationssamtalen og har en master i folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet med speciale i ledelse, organisation og sundhedsøkonomi.

Hun har praktisk erfaring i drifts- og projektledelse. Hun har arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme i mere end 20 år både på kommunalt plan og i sygehussektoren.

Else-Marie er forfatter til en række artikler om motivationssamtalen og medforfatter til lærebogen Medicinsk Kommunikation, der udkom i 2011.

Medlem af MINT* - Motivational Interviewing Network of Trainers

Lene Sjöberg

Mastertrainer i MI

Lene er sygeplejerske og certificeret træner i motivationssamtalen. Hun er kognitiv terapeut og har erfaring som underviser og supervisor i flere forskningsbaserede forebyggelsesprojekter på sygehuse og i regionerne. Hun har arbejdet med evidensbaserede behandlingsmetoder siden år 2000.

Lene er medforfatter til lærebogen Medicinsk Kommunikation, der udkom i 2011, og så elsker hun antikke glas og at flytte mennesker.

 

Lene Sjöberg og Else-Marie Lønvig er partnere og driver Sundhedsekspressen ApS.